Blogs van Balk Zalencentrum in Groningen

Een zaal huren voor uw feest, vergadering of evenement

Of u nu een familiefeest of bruiloft wilt houden, een luxe zakendiner wilt aanbieden aan uw klanten en partners of een evenement of seminar organiseert met ruimte voor vergaderingen, de juiste locatie kiezen is uitermate belangrijk. Het juiste zalencentrum met de faciliteiten die u nodig heeft kan ervoor zorgen dat uw feest of evenement een daverend succes wordt. Dus wat zijn de zaken waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste locatie?

Zorg voor goede parkeergelegenheid en reismogelijkheden

Als u een ruimte zoekt in Groningen voor uw feest of zakenevenement zijn een aantal zaken belangrijk om op te letten. Hoeveel gasten heeft u op uw gastenlijst staan en hoe reizen zij naar de locatie? Een zalencentrum met ruime en gratis parkeergelegenheid is een belangrijk begin. Uw gasten zullen zich welkom voelen op de locatie en zich niet bij binnenkomst al bezig hoeven houden met praktische zaken zoals het zoeken van een parkeerplekje en een betaalautomaat. Ook goede bereikbaarheid met het openvaar vervoer is belangrijk voor de gasten die zelf niet over een auto beschikken. Let hierop bij het kiezen van uw zalencentrum.

Zorg voor een zaal en een aankleding die past bij het aantal gasten

Daarnaast is het belangrijk dat de zaal die u huurt groot genoeg is voor het aantal mensen dat u uitnodigt, maar ook niet te groot is, zodat de sfeer perfect blijft. Een goed zalencentrum kan u meestal helpen met het inrichten van een ruimte zodat deze perfect aansluit bij uw evenement. Het belangrijkste is dat de sfeer perfect is, of het nu gaat om een kleinere ruimte met een serre en een open tuin, een restaurantzaal of een grote seminarruimte voor uw zakenevenement.

Heeft u uw catering geregeld?

Afhankelijk van het soort evenement dat u organiseert, is uw catering natuurlijk erg belangrijk. Zorg ervoor dat het zalencentrum dat u kiest beschikt over een goede keuken en bar en vraag naar de cateringmogelijkheden. Ook als u liever zelf uw catering regelt van buitenaf, is het belangrijk dat u dit bespreekt met het zalencentrum waarvoor u kiest.

Balk Zalencentrum in Groningen heeft een zeer ruime en diverse locatie met vijf verschillende zalen, een luxueus tuinterras met serre, inhouse catering, gratis parkeergelegenheid voor de deur en het openbaar vervoer is op loopafstand. De professionals van Balk kunnen u adviseren over de juiste keuzes wat betreft zaalkeuze, aankleding, catering en meer.

image