Blogs van Balk Zalencentrum in Groningen

Een zaal huren voor uw feest, vergadering of evenement

Of u nu een familiefeest of bruiloft wilt houden, een luxe zakendiner wilt aanbieden aan uw klanten en partners of een evenement of seminar organiseert met ruimte voor vergaderingen, de juiste locatie kiezen is uitermate belangrijk. Het juiste zalencentrum met de faciliteiten die u nodig heeft kan ervoor zorgen dat uw feest of evenement een daverend succes wordt. Dus wat zijn de zaken waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste locatie?

Zorg voor goede parkeergelegenheid en reismogelijkheden

Als u een ruimte zoekt in Groningen voor uw feest of zakenevenement zijn een aantal zaken belangrijk om op te letten. Hoeveel gasten heeft u op uw gastenlijst staan en hoe reizen zij naar de locatie? Een zalencentrum met ruime en gratis parkeergelegenheid is een belangrijk begin. Uw gasten zullen zich welkom voelen op de locatie en zich niet bij binnenkomst al bezig hoeven houden met praktische zaken zoals het zoeken van een parkeerplekje en een betaalautomaat. Ook goede bereikbaarheid met het openvaar vervoer is belangrijk voor de gasten die zelf niet over een auto beschikken. Let hierop bij het kiezen van uw zalencentrum.

Zorg voor een zaal en een aankleding die past bij het aantal gasten

Daarnaast is het belangrijk dat de zaal die u huurt groot genoeg is voor het aantal mensen dat u uitnodigt, maar ook niet te groot is, zodat de sfeer perfect blijft. Een goed zalencentrum kan u meestal helpen met het inrichten van een ruimte zodat deze perfect aansluit bij uw evenement. Het belangrijkste is dat de sfeer perfect is, of het nu gaat om een kleinere ruimte met een serre en een open tuin, een restaurantzaal of een grote seminarruimte voor uw zakenevenement.

Heeft u uw catering geregeld?

Afhankelijk van het soort evenement dat u organiseert, is uw catering natuurlijk erg belangrijk. Zorg ervoor dat het zalencentrum dat u kiest beschikt over een goede keuken en bar en vraag naar de cateringmogelijkheden. Ook als u liever zelf uw catering regelt van buitenaf, is het belangrijk dat u dit bespreekt met het zalencentrum waarvoor u kiest.

Balk Zalencentrum in Groningen heeft een zeer ruime en diverse locatie met vijf verschillende zalen, een luxueus tuinterras met serre, inhouse catering, gratis parkeergelegenheid voor de deur en het openbaar vervoer is op loopafstand. De professionals van Balk kunnen u adviseren over de juiste keuzes wat betreft zaalkeuze, aankleding, catering en meer.

image
image

Een zaal huren voor uw zakelijke evenementen in Groningen

Wilt u een zakenlunch of -diner organiseren voor een belangrijke klant of partner, of zoekt u een mooie locatie voor het organiseren van cursussen, presentaties, congressen of bedrijfsfeesten, dan is een mooie locatie met alle benodigde faciliteiten van groot belang. Balk Zalencentrum in Groningen heeft vijf zalen en een prachtige serretuin tot uw beschikking. Van een kleine zakenlunch tot een groot congres met honderden gasten, wij beschikken over de perfecte locatie.

Zakelijke lunch

Bij een zakenlunch gaat het om zaken. Het is dus belangrijk dat u een locatie kiest waarbij u niet wordt afgeleid van uw doel. Maar tegelijkertijd wilt u ook indruk kunnen maken op uw gasten. Bespreek uw wensen met het personeel en u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken. De professionele keuken kan maken wat u wilt en zal rekening houden met uw vegetarische gasten, of andere eisen die u aan het eten wilt stellen.

Zakelijk diner

Voor kleine of grotere zakelijke diners is er bij Balk in Groningen een luxueus restaurant aanwezig. Onze professionele keuken en ons vakkundig bedieningspersoneel zullen ervoor zorgen dat u en uw gasten tot in de puntjes worden verzorgd. Uiteraard krijgt iedereen, hoe groot de groep ook is, de gerechten tegelijkertijd geserveerd en wordt er rekening gehouden met al uw wensen. Of u nu à la carte wilt eten of voor een zeer grote groep keuzemenu’s wilt samenstellen, alles is mogelijk.

Cursussen, presentaties, congressen en bedrijfsfeesten

Omdat Balk Zalencentrum vijf prachtige zalen en een grote luxe serretuin heeft, is het de perfecte locatie voor congressen, presentaties, cursussen en bedrijfsfeesten. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig, waar uw gasten gratis kunnen parkeren. Tevens is het openbaar vervoer op loopafstand. Ook als u uw gasten met bussen wilt laten vervoeren, is er bij Balk Zalencentrum in Groningen ruimte om dit te realiseren.

Alles wat u nodig heeft, van professionele presentatiemiddelen zoals microfoons en beamers tot professionele catering, is aanwezig. Ons team kan u tevens bijstaan in de aankleding van uw evenement, om ervoor te zorgen dat u de juiste sfeer neerzet voor uw gasten. Alles is mogelijk!


Een zaal huren voor uw bruiloft of jubileum

Organiseert u een bruiloft, komt er een jubileum aan of wordt iemand in uw familie Sarah of Abraham? Dan is een mooie, passende zaal voor het evenement een must! Bij Balk Zalencentrum in Groningen hebben we de beschikking over vijf verschillende zalen en een prachtige tuinserre om van uw evenement een succes te maken. Wat zijn de dingen die u niet moet vergeten bij een bruiloft, jubileum of verjaardagsfeest?

Een zaal huren voor uw bruiloft

Of het nu om een grote all-inclusive bruiloft gaat of juist om een intiem verjaardagsfeest, bij Balk in Groningen is de perfecte zaal voor u aanwezig. Omdat Balk beschikt over een prachtige buitentuin, kan er zelfs een mooie fotorapportage worden gemaakt op de locatie. Dit scheelt weer een heleboel logistiek geregel, omdat je daar geen extra locatie voor hoeft te zoeken. De tuin beschikt tevens over een prachtig open theehuis en is de perfecte achtergrond voor een romantische zomerbruiloft. Maar ook zijn er grote zalen beschikbaar voor grotere bruiloften.

Een zaal huren voor uw jubileum

Bij een jubileum of familiegelegenheid is het natuurlijk fijn om met de hele familie samen te dineren. Balk beschikt over een grote restaurantzaal en heeft de beschikking over een hoogwaardige, professionele keuken en gemotiveerd, vakkundig barpersoneel. U kunt ervoor kiezen apart te dineren en na afloop te borrelen in een mooi aangeklede feestzaal, of u kunt die twee combineren, door het dineren af te wisselen met leuke, persoonlijke toespraken en fotomomenten. Voor het nemen van een mooie familiefoto kunt u terecht in de prachtige tuin van het zalencentrum.

Sarah en Abraham

Als iemand in uw familie 50 jaar oud wordt is dat de perfecte gelegenheid om eens met de hele familie samen te komen. Afhankelijk van hoe groot uw familie is, is er bij Balk de perfecte zaal voor uw feest. Wij verzorgen de catering en de aankleding volledig naar uw wensen en er is uiteraard apparatuur beschikbaar voor het laten zien van foto’s, het spelen van muziek – eventueel met DJ of livemuziek – en het houden van toespraken.

Waar moet u op letten?

Let er bij het boeken van uw zaal op hoeveel gasten u verwacht. De juiste ruimte voor het juiste aantal gasten is erg belangrijk voor de perfecte sfeer. Het personeel van Balk Zalencentrum in Groningen heeft veel ervaring in het organiseren van feesten en evenementen en kan u bijstaan met raad en advies.

image