background

Bruiloften bij Balk Zalencentrum

Als je voor het complete plaatje gaat.

Bruiloften

De reserveringen voor 2019 zijn al weer begonnen, u bent dan ook van harte welkom bij ons voor informatie omtrent het houden van uw bruiloft.

Vooral in de huidige tijd kiezen mensen toch graag voor kwaliteit en zekerheid, iets waar wij al jaren voor staan.

Een expert kunt u ons wel noemen. Vele bruidsparen vierden reeds hun bruiloft in ons bedrijf. We hebben verschillende zalen en luisteren graag naar uw wensen. Onze tuin is een prachtig decor voor een fotoreportage van de mooiste dag van uw leven....... Mocht u meer willen weten dan bent u altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek om op deze manier een nog betere indruk van ons bedrijf te krijgen.

Kwaliteit en sfeer vertalen zich niet in de prijzen, waarschijnlijk zult u dan ook zeer verrast zijn door onze scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Ook hierover vertellen we u graag meer in een persoonlijk onderhoud. Bruiloften zijn er bij ons in diverse prijsklassen.

Een ander groot voordeel is dat wij zalen hebben voor verschillende aantallen, dus geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Ook zijn onze koks zeer flexibel en kunnen volledig rekening houden met uw wensen.
Tevens zijn wij ook een trouwlocatie en kunt u dus ook uw ja woord in een van onze zalen geven.

Bel of mail dus snel voor een afspraak om nader met ons kennis te maken.

image