background

Balk Zalencentrum

Het zalencentrum voor alle particuliere en zakelijke partijen

Onze zalen

De Grote Zaal is voor diverse activiteiten geschikt en beschikt over een professioneel podium en een grote dansvloer.
De zaal is zowel geschikt voor zakelijke als ook voor particuliere feesten. Het is ook aan te passen aan het aantal personen zonder zijn gezelligheid te verliezen, er kunnen afhankelijk van de opstelling 500 personen in deze zaal. Echter met 80 personen is die ook goed in te richten.

De Tuinzaal met open haard en de Tuinserre bieden een mooi uitzicht op onze mooie tuin. Er zijn 150 zitplaatsen en bij een staande receptie is het zelfs geschikt voor 250 personen. Ook is de zaal zodanig op te delen dat het ook voor kleine groepen geschikt is. Groot voordeel is dat u met mooi weer ook heerlijk in onze tuin kunt vertoeven. Ook vindt u in deze zaal onze kegelbanen en een biljart.

Ons Restaurant is ook apart als zaal te gebruiken, hier zijn ongeveer 60 zitplaatsen. Het is daar waar in 1953 begonnen is door de eerste generatie van de familie Balk. Het ademt nog steeds een beetje een klassieke sfeer in een modern jasje gegoten. Daarnaast is er nog een Serre met uitzicht op de mooiste laan van Zuidhorn, deze zaal is geschikt voor maximaal 35 personen en is zeer intiem te noemen.

In de tuin hebben we nog een Prieel die geschikt is als aperitief en vergaderruimte, er kunnen 25 personen zitten. Dit tuinhuis is gesitueerd midden in onze prachtige tuin en een heerlijk rustpunt.

image